MIRESEVINI NE OFRIS

Shoqëria Ofris sh.p.k është themeluar në vitin 1993 me vendndodhje në qytetin e Elbasanit. Aktiviteti i kësaj shoqërie shtrihet në fushën e prodhimit, rehabilitimit dhe konstruksioneve mekanike….

SEKTORËT KU OPEROJMË

REPARTET E SHERBIMEVE

AKTIVITETE